Η διαδικασία διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας ξεκινάει την ίδια μέρα της παραγγελίας σας με σκοπό να γίνει η αποστολή το συντομότερο δυνατό χωρίς καθυστερήσεις . Τα εμπορεύματα συσκευάζονται όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο ώστε να αποφευχθούν τυχόν φθορές.
Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

1.ΑΠΟΣΤΟΛΗ COURIER

Ο τρόπος αυτός είναι ο πιο γρήγορος καθώς ο χρόνος παράδοσης στην Ηπειρωτική Ελλάδα είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες, για την Νησιωτική Ελλάδα 3-4 εργάσιμες ημέρες και για την Κύπρο 2-10 ημέρες.
Η αποστολή των προιόντων μας εχει χρέωση 4 ευρω για αποστολές εντός ελλάδος. Για αποστολές στις υπόλοιπες χώρες η χρέωση υπολογίζεται κατά το checkout ή μετά απο συννενόηση με την εταιρία μας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής , με την πραγματοποίηση της αποστολής , σας παρέχουμε τον κωδικό αποστολής (TRACKING NUMBER ) ώστε να παρακολουθείτε ανα πάσα στιγμή την πρόοδο της αποστολής σας.
Οι παραγγελίες παραδίδονται απο Δευτέρα έως Παρασκεύη με την υπηρεσία SPEEDEX.

2.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το κατάστημα μας καθημερινά στις ώρες που είμαστε ανοιχτά, όπως φαίνεται στη σελίδα επικοινωνίας. .
Η παραλαβή από το κατάστημα δεν έχει καμία χρέωση . Η παραγγελία μπορεί να παραληφθεί αφού σας ενημερώσουμε με mail η τηλεφωνικώς ότι είναι έτοιμη προς παράδοση .
Εάν προγραμματίζετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά απευθείας στο κατάστημα μας , για δική σας γρηγορότερη εξυπηρέτηση χωρίς καμία καθυστέρηση , καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε με mail η τηλεφωνικώς για τα προϊόντα που θέλετε ώστε να είναι έτοιμα συσκευασμένα κατά την προσέλευση σας .

3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για αγορές εκτός Ελλάδος και Κύπρου είναι απαραίτητο να υπάρξει συνεννόηση (σε ότι αφορά τα έξοδα και τους τρόπους αποστολής) με την εταιρεία μας.